shopify visitor statistics
   
 

Al sinds 2006 uw specialist voor Rollytoys traptrekkers met scherpe prijzen!
een Remiko webshop
onderdeel van Remiko handelsonderneming
 
Rollytoys-traptrekkers.nl home Rollytoys-traptrekkers.nl contact Rollytoys-traptrekkers.nl winkelwagentje  
Corona info: zendingen gaan vooralsnog normaal de deur uit. Mogelijke vertraging door beperkte(re) bezorging. Meer info
 
   
   
 

Corona update

Vanwege de corona maatregelen en waakzaamheid staat de bezorging onder druk. Meer online bestellingen, grotere drukte bij de bezorgbedrijven, gesloten winkels (en dus ook pakketpunten!). Vooralsnog gaan bij ons alle standaard orders zonder noemenswaardige vertraging de deur uit, maar het is druk en zodoende lukt het niet altijd alle orders direct dezelfde dag te verwerken. Momenteel merken we ook dat de buffervoorraden van de groothandels onder druk staan, met daardoor tijdelijk niet leverbare artikelen als gevolg. We proberen hier zo goed mogelijk op in te springen maar soms gebeurt het dat een verwachte levering van de fabriek of groothandel niet compleet geleverd wordt. Doordat ook de fabrikanten met beperkingen zitten binnen de productie, merken we dat juist de wat specifiekere artikelen (zoals onderdelen) steeds langere levertijden krijgen.

Uiteraard proberen we waar mogelijk iedereen zo snel mogelijk zijn of haar order te laten ontvangen, maar helaas lukt het niet altijd om dat waar te maken, vaak met oorzaken buiten ons om. U kunt zelf met uw ordernummer en e-mailadres de orderstatus zelf volgen, dit hoeft niet via het contactformulier: bekijk orderstatus. Omdat we veel extra vragen krijgen, komen we niet altijd tijdig toe aan het sturen van een update. Via de ordersstatus kunt u zien of er vertraging is op een artikel.

Wat kunt u zelf doen? Controleer track en trace, zodat er ook echt iemand thuis is. Een pakket dat naar een pakketpunt gaat dat gesloten is, of met beperkte openingstijden is vervelend. Wij kunnen hier niets aan doen. U kunt ook uw orderstatus zelf checken. Mocht er een artikel vertraging geven, kunt u uw voorkeur zelf aangeven, indien u de order wenst aan te passen of te annuleren. Dit is sowieso handig bij bestellingen met onderdelen, maar geeft u ook informatie of een order al is verzonden, of misschien toch door is geschoven naar een volgende werkdag. Ook kan het zijn dat een artikel toch wat langer op zich laat wachten. In basis staan artikelen op "voorradig" als deze op de plank liggen of de volgende dag met een levering binnen komen. Omdat het de afgelopen weken meermaals is voorgekomen dat een specifiek artikel toch niet bij een geplande zending meekwam, kan het voorkomen dat dat artikel uw order dan vertraagd. We doen onze uiterste best, maar we kunnen helaas ook niet ijzer met handen breken. We hopen op uw begrip.

We wensen iedereen die getroffen is door de corona, zij het lichamelijk, financieel of door zorgen, sterkte, rust en wijsheid toe. Wij geloven in een God in de hemel die boven dit alles staat, hoe moeilijk het soms ook is. Ter bemoediging: "Ik ben ervan overtuigd dat het lijden van deze tijd in geen verhouding staat tot de luister die ons in de toekomst zal worden geopenbaard." Rom 8:18

Michael & Renate Koot
Remiko
Rollytoys-traptrekkers.nl
 
Informatie

Over ons
Verzending
Algemene voorwaarden
Privacy policy
Klantenservice

Contact
Retourneren
© REMIKO 2020