hit counter
   
 
Rollytoys-traptrekkers.nl winkelwagentje
Al sinds 2006 uw specialist voor Rollytoys traptrekkers met scherpe prijzen!
een Remiko webshop
onderdeel van Remiko handelsonderneming
 
 
   
   
 

Bekijk order status

Via deze pagina kunt u de status van uw geplaatste order bekijken. Let op: de status van orders wordt alleen op werkdagen (ma-vr) bijgewerkt. Orders welke vrijdagavond of in het weekend worden geplaatst, worden pas vanaf maandag verwerkt.

Belangrijk: beide invoervelden moeten identiek zijn met de gegevens op uw orderbevestiging, anders zal er geen statusoverzicht komen. Heeft u meerdere orders geplaats, dan verwijderen we de dubbele(n) en laten alleen de werkelijk betaalde order in het systeem staan. Heeft u een incorrect mailadres opgegeven (bijvoorbeeld met spaties of .con etc.), kan het zijn dat deze handmatig is gecorrigeerd.

ordernummer (JJMMDD.UUMM):
email adres:Onderdelen levertijden algemeen: Onderdelen en stickers zijn over het algemeen zeer slecht beschikbaar. Voor de fabrikanten zijn onderdelen een bijproduct. Per productieronde worden er slechts een beperkt aantal bijgemaakt, ongeacht de vraag. Pas als het bijbehorende product weer in productie gaat komen er (beperkt!) nieuwe onderdelen beschikbaar. Sommige items worden maar 1 of 2 keer per jaar geproduceerd, dus wachttijden kunnen soms flink oplopen. Wij hebben geen invloed op productieplanningen of inzicht in actuele voorraden bij de fabrikanten. Het enige dat we kunnen doen is zelf een buffervoorraad aanleggen van veel gevraagde onderdelen, en dat doen we ook, echter als er geen of beperkte aanvoer vanaf de fabrikant komt, kunnen wij er ook niet zoveel aan doen. We krijgen gemiddeld om de 2-3 weken onderdelen binnen. We verdelen de binnenkomende onderdelen op basis van first-in-first-out. Hoewel we vrijwel wekelijks onderdelen binnenkrijgen, kunnen we helaas geen specifieke datum geven.
Order-/factuurnr:
Mailadres:
Betaling(*): Betaling is ontvangen
Status: Order is verwerkt en op verzonden / klaargezet voor afhalen. De track en trace mail wordt meestal 's avonds door de verzender (postNL / DHL / DPD / GLS) naar u verzonden. Indien u deze niet heeft ontvangen, dan is het track & trace of afhaalbericht waarschijnlijk in uw spamfilter terecht gekomen. Gelieve daar eerst te kijken alvorens een vraag te stellen.

De volgende artikelen zijn door u besteld:
x


* Betalingen worden als volgt verwerkt:
- iDeal betalingen: vrijgegeven binnen ca. 1 uur na ontvangst (ma-vr tijdens kantooruren)
- bankoverschrijvingen: tweemaal per dag (ma-vr) worden bankoverschrijvingen geconroleerd
- Paypal betalingen: vrijgegeven binnen ca. 1 uur na ontvangst(ma-vr tijdens kantooruren)
Heeft u wel betaald en is uw betaling niet geregistreerd, dan vernemen we dat graag: klik hier om te melden.----
----
----
 
Informatie

Over ons
Verzending
Algemene voorwaarden
Privacy policy
Klantenservice

Contact
Retourneren
© REMIKO 2024