hit counter
   
 
Rollytoys-traptrekkers.nl winkelwagentje
Al sinds 2006 uw specialist voor Rollytoys traptrekkers met scherpe prijzen!
een Remiko webshop
onderdeel van Remiko handelsonderneming
 
 
   
   
 
Home / merk: Rolly Toys / Rollytoys Rollykid traptrekkers artikel: Rolly Toys 012527

Rolly Toys 012527 - Rolly Toys rollyKid Valtra met aanhanger (R012527)


Hoofdafbeelding 2,5 jaar  
Rolly Toys 012527 - Rolly Toys rollyKid Valtra met aanhanger (R012527). Met de Valtra traptrekker met aanhanger uit de RollyKid serie van Rolly Toys heeft elk kind uren lang plezier! Naast de hoge fun-factor is de kindertractor ook onmisbaar in de ontwikkeling van een kind. Met de traptractor van Rolly Toys zet een kind ... (volledige omschrijving bij specificaties hieronder)


Rolly Toys 012527 - Rolly Toys rollyKid Valtra met aanhanger (R012527)
  € 93.29 incl. BTW   € 77.1 excl. BTW:
  voorraadstatus Rolly Toys 012527:
  adviesleeftijd: 2,5 jaar
  levertijd: 1-3 werkdagen
Specificaties van Rolly Toys 012527 Rolly Toys rollyKid Valtra met aanhanger:

Met de Valtra traptrekker met aanhanger uit de RollyKid serie van Rolly Toys heeft elk kind uren lang plezier! Naast de hoge fun-factor is de kindertractor ook onmisbaar in de ontwikkeling van een kind. Met de traptractor van Rolly Toys zet een kind zijn eerste stappen in het proces om te leren fietsen. De trappers stimuleren de motoriek van fietsen en met het besturen van de looptrekker wordt het ruimtelijk inzicht geprikkeld.

De Valtra traptractor is donkerrood met bijpassende aanhanger van RollyToys. Voor de kleine boeren is deze traptrekker dan ook de ideale keuze. Met zijn aanhanger en openslaande motorkap kunnen veel materialen vervoerd worden. Zo kan er met deze traptrekker geholpen worden in de tuin en kan er met deze trekker de wereld worden verkend.

De RollyToys traptrekker is gemaakt van hoogwaardig kunststof waardoor hij jarenlang mee gaat. Vanwege de gebruikte materialen is hij ook kleurvast, zelfs wanneer hij langere tijd in de zon staat. Bestel de Valtra traptractor van RollyToys vandaag nog!

De Rollytoys Valtra 1252 traptractor is voor kinderen van 2,5 tot 5 jaar. en wordt geleverd inclusief bijpassende aanhanger en koppelpen. De motorkap van de RollyToys Valtra tractor kan open. De kettingspanning van de Rollytoys traptractors zijn instelbaar. De traptractor kan later uitgerust worden met voorlader (artikel 40931).

De Rolly Toys traptractor wordt geleverd in doos. Grotendeels is deze gemonteerd, op enkele kleine handelingen na, omdat deze anders te groot voor verzending is. Er wordt een gedetailleerde handleiding meegeleverd voor de laatste eindmontage en de stickers. Al met al ca. een kwartiertje werk.

- afmetingen: 134x47x52 cm
- nr fabrikant: Rolly Toys 012527
- ons artnr: Rolly Toys R012527
- EAN: 4006485012527
- categorie: speelgoed, Rolly Toys, Rolly Toys rolyKid Valtra with trailer 012527
- prijs Rolly Toys 012527: € 93.29

Graag willen we ook deze speelgoed producten onder uw aandacht brengen:


Rolly Toys 409310

Rolly Toys 012121

Rolly Toys 023929

Rolly Toys 052769

Rolly Toys 720033

8313

Terug naar alle artikelen in deze categorie: Rollytoys Rollykid traptrekkers


Rolly Toys is een duitse speelgoed producent welke kwalitatief degelijke artikelen levert. Rolly Toys traptrekkers zijn zo ontwikkeld dat de accessoires zoals de diverse aanhangers onderling uitwisselbaar zijn. Alle Rolly Toys traptractors zijn voorzien van standaard koppelingen zodat u niet hoeft te twijfelen of de koppeling van de tractor wel past op de aanhanger. Rolly toys heeft diverse series voor verschillende leeftijdscategorieën:
Rolly Toys Minitracs: kunststof looptrekkers voor kinderen van ca. 1,5 tot 4 jaar
Rolly Toys RollyKid traptractoren: kunststof traptractoren voor kinderen van ca. 2,5 tot 5 jaar
Rolly Toys Digger graafmachines: kunststof graafmachines voor kinderen van ca. 3 tot 5 jaar
Rolly Toys Junior traptractoren: kunststof traptractoren voor kinderen vanaf ca. 3 tot 8 jaar
Rolly Toys Farmtrac traptractoren: kunststof traptractoren voor kinderen vanaf ca. 3 tot 8 jaar gebaseerd op de echte tractoren van de specifieke merken
Rolly Toys X-trac traptractoren: traptractoren voor kinderen vanaf ca. 3 jaar tot 10 jaar.
Rolly Trailer en Rolly Accessoires: binnen dit deel van de collectie vallen de Rolly Toys aanhangers, voorladers en diverse andere Rolly Toys artikelen zoals hesjes, werkhandschoenen en pilonnen.
Naast de standaard artikelen proberen we ook de meest gevraagde onderdelen en stickervellen van Rolly Toys uit voorraad te leveren. Kijkt u gerust eens op de Rolly Toys pagina voor de verschillende productgroepen.
 
Informatie

Over ons
Verzending
Algemene voorwaarden
Privacy policy
Klantenservice

Contact
Retourneren
© REMIKO 2024