hit counter
   
 

Al sinds 2006 uw specialist voor Rollytoys traptrekkers met scherpe prijzen!
een Remiko webshop
onderdeel van Remiko handelsonderneming
 
Rollytoys-traptrekkers.nl home Rollytoys-traptrekkers.nl contact Rollytoys-traptrekkers.nl winkelwagentje  
 
   
   
 
Home / merk: Rolly Toys / Rollytoys Rollykid traptrekkers artikel: Rolly Toys 023110

Rolly Toys 023110 - Rolly Toys rollykid John Deere met voorlader en aanhanger (R023110)


2,5plus  
Rolly Toys 023110 - Rolly Toys rollykid John Deere met voorlader en aanhanger (R023110). De rollyKid John Deere is het ultieme voertuig voor kinderen van 2,5 tot 5 jaar, dat plezier en leermogelijkheden perfect combineert. Deze traptractor inclusief aanhanger en voorlader biedt eindeloze avonturen en vormt een ideaal platform voor de ontwikkeling van de kleintjes. De realistische kap kan geopend worden om een ​​kijkje onder de motorkap te nemen.

Met de instelbare kettingspanning en de beschermde kettingaandrijving zorgt de rollyKid John Deere voor een veilige en soepele rit. De innovatieve draaitafelbesturing in combinatie met het robuuste stuur maakt nauwkeurige bediening mogelijk en bevordert de fijne motoriek en hand-oogcoördinatie. De aanhanger en voorlader bieden fantasierijke speelmogelijkheden doordat ze voor verschillende taken kunnen worden geladen.

Het indrukwekkende draagvermogen tot 50 kg zorgt ervoor dat de rollyKid John Deere van Rolly Toys het kind vergezelt op zijn avonturen. De achterkoppeling van de rollyKid John Deere opent talloze mogelijkheden voor nog meer plezier. Hier kunnen verschillende functionele accessoires achteraf worden gemonteerd om het voertuig nog veelzijdiger te maken. Of het nu gaat om transporttaken of creatief rollenspel, de rollyKid John Deere biedt onbeperkte mogelijkheden.

Verrijk het leven van uw kind met de hoogwaardige, veelzijdige en robuuste rollyKid John Deere. Dit voertuig is niet alleen speelgoed, maar ook een voorloper van leuke, leerzame en waardevolle jeugdherinneringen.

De Rolly Toys traptractor wordt geleverd in doos. Grotendeels is deze gemonteerd, op enkele kleine handelingen na, omdat deze anders te groot voor verzending is. Er wordt een gedetailleerde handleiding meegeleverd voor de laatste eindmontage en de stickers. Al met al ca. een kwartiertje werk.


Rolly Toys 023110 - Rolly Toys rollykid John Deere met voorlader en aanhanger (R023110)
  € 103.99 incl. BTW   € 85.94 excl. BTW:
  voorraadstatus 023110:
  adviesleeftijd: 2,5plus
  levertijd: 1-3 werkdagen
Specificaties van Rolly Toys 023110 Rolly Toys rollykid John Deere met voorlader en aanhanger:
- afmetingen: 161x55x47
- nr fabrikant: Rolly Toys 023110
- ons artnr: Rolly Toys R023110
- EAN: 4006485023110
- categorie: speelgoed, Rolly Toys, This fun Rolly Toys Rollykid set is a very complete pedal tractor set suitable for children from app 023110
- prijs Rolly Toys 023110: € 103.99

Graag willen we ook deze speelgoed producten onder uw aandacht brengen:


600123

600119

Rolly Toys 025077

Rolly Toys 052769

Rolly Toys 421022

Rolly Toys 012190

Terug naar alle artikelen in deze categorie: Rollytoys Rollykid traptrekkers


Rolly Toys is een duitse speelgoed producent welke kwalitatief degelijke artikelen levert. Rolly Toys traptrekkers zijn zo ontwikkeld dat de accessoires zoals de diverse aanhangers onderling uitwisselbaar zijn. Alle Rolly Toys traptractors zijn voorzien van standaard koppelingen zodat u niet hoeft te twijfelen of de koppeling van de tractor wel past op de aanhanger. Rolly toys heeft diverse series voor verschillende leeftijdscategorieën:
Rolly Toys Minitracs: kunststof looptrekkers voor kinderen van ca. 1,5 tot 4 jaar
Rolly Toys RollyKid traptractoren: kunststof traptractoren voor kinderen van ca. 2,5 tot 5 jaar
Rolly Toys Digger graafmachines: kunststof graafmachines voor kinderen van ca. 3 tot 5 jaar
Rolly Toys Junior traptractoren: kunststof traptractoren voor kinderen vanaf ca. 3 tot 8 jaar
Rolly Toys Farmtrac traptractoren: kunststof traptractoren voor kinderen vanaf ca. 3 tot 8 jaar gebaseerd op de echte tractoren van de specifieke merken
Rolly Toys X-trac traptractoren: traptractoren voor kinderen vanaf ca. 3 jaar tot 10 jaar.
Rolly Trailer en Rolly Accessoires: binnen dit deel van de collectie vallen de Rolly Toys aanhangers, voorladers en diverse andere Rolly Toys artikelen zoals hesjes, werkhandschoenen en pilonnen.
Naast de standaard artikelen proberen we ook de meest gevraagde onderdelen en stickervellen van Rolly Toys uit voorraad te leveren. Kijkt u gerust eens op de Rolly Toys pagina voor de verschillende productgroepen.
 
Informatie

Over ons
Verzending
Algemene voorwaarden
Privacy policy
Klantenservice

Contact
Retourneren
© REMIKO 2023