hit counter
   
 
Rollytoys-traptrekkers.nl winkelwagentje
Al sinds 2006 uw specialist voor Rollytoys traptrekkers met scherpe prijzen!
een Remiko webshop
onderdeel van Remiko handelsonderneming
 
 
   
   
 
Home / merk: Rolly Toys / Rollytoys Rollykid traptrekkers artikel: Rolly Toys 052769

Rolly Toys 052769 - Rolly Toys rollyTrac John Deere met aanhanger (R052769)


Hoofdafbeelding 2,5 jaar  
Rolly Toys 052769 - Rolly Toys rollyTrac John Deere met aanhanger (R052769). De rollyTrac John Deere driewielige tractor is het ideale speelgoed voor jonge boeren van 2,5 tot 5 jaar. Met zijn authentieke design en felle kleuren is hij gegarandeerd een blikvanger op de speelplaats of in de tuin. De tractor wordt geleverd met e... (volledige omschrijving bij specificaties hieronder)


Rolly Toys 052769 - Rolly Toys rollyTrac John Deere met aanhanger (R052769)
  € 69.49 incl. BTW   € 57.43 excl. BTW:
  voorraadstatus Rolly Toys 052769:
  adviesleeftijd: 2,5 jaar
  levertijd: informatie niet beschikbaar
Specificaties van Rolly Toys 052769 Rolly Toys rollyTrac John Deere met aanhanger:

De rollyTrac John Deere driewielige tractor is het ideale speelgoed voor jonge boeren van 2,5 tot 5 jaar. Met zijn authentieke design en felle kleuren is hij gegarandeerd een blikvanger op de speelplaats of in de tuin. De tractor wordt geleverd met een aanhanger die voldoende ruimte biedt om speelgoed of andere schatten te vervoeren. Zo kunnen de kleine chauffeurs hun fantasie volledig uitleven en hun eigen avonturen op de boerderij beleven.

Een bijzonder hoogtepunt van de Rolly Toys rollyTrac John Deere driewielige tractor is het geluidde stuur. Het beschikt over realistische geluiden, zoals motorgeluid of claxon, die het spel nog leuker maken. Dankzij de trekhaak aan de achterzijde kunnen kinderen de aanhanger eenvoudig aan- en afkoppelen. Zo kunt u uw lading geheel naar uw wensen vormgeven en voortdurend nieuwe taken bedenken. De rollyTrac John Deere driewielige tractor is niet alleen geweldig speelgoed, maar bevordert ook de motoriek en coördinatie van kinderen. Door te trappen leren ze spelenderwijs het gevoel voor snelheid en beweging.

Met de rollyTrac John Deere driewielige tractor worden de dromen van kleine boeren werkelijkheid! Of het nu in de zandbak, op de weide of in de kinderkamer is - deze tractor zorgt voor urenlang speelplezier en laat de harten van kleine avonturiers sneller kloppen.

De Rolly Toys traptractor wordt geleverd in doos. Grotendeels is deze gemonteerd, op enkele kleine handelingen na, omdat deze anders te groot voor verzending is. Er wordt een gedetailleerde handleiding meegeleverd voor de laatste eindmontage en de stickers. Al met al ca. een kwartiertje werk

- afmetingen: 102x38x56 cm
- nr fabrikant: Rolly Toys 052769
- ons artnr: Rolly Toys R052769
- EAN: 4006485052769
- categorie: speelgoed, Rolly Toys, Rolly Toys rollyTrac John Deere with trailer 052769
- prijs Rolly Toys 052769: € 69.49

Graag willen we ook deze speelgoed producten onder uw aandacht brengen:


Rolly Toys 409495

Rolly Toys 023929

Rolly Toys 052936

Rolly Toys 16100

Rolly Toys 271849

Rolly Toys 012190

Terug naar alle artikelen in deze categorie: Rollytoys Rollykid traptrekkers


Rolly Toys is een duitse speelgoed producent welke kwalitatief degelijke artikelen levert. Rolly Toys traptrekkers zijn zo ontwikkeld dat de accessoires zoals de diverse aanhangers onderling uitwisselbaar zijn. Alle Rolly Toys traptractors zijn voorzien van standaard koppelingen zodat u niet hoeft te twijfelen of de koppeling van de tractor wel past op de aanhanger. Rolly toys heeft diverse series voor verschillende leeftijdscategorieën:
Rolly Toys Minitracs: kunststof looptrekkers voor kinderen van ca. 1,5 tot 4 jaar
Rolly Toys RollyKid traptractoren: kunststof traptractoren voor kinderen van ca. 2,5 tot 5 jaar
Rolly Toys Digger graafmachines: kunststof graafmachines voor kinderen van ca. 3 tot 5 jaar
Rolly Toys Junior traptractoren: kunststof traptractoren voor kinderen vanaf ca. 3 tot 8 jaar
Rolly Toys Farmtrac traptractoren: kunststof traptractoren voor kinderen vanaf ca. 3 tot 8 jaar gebaseerd op de echte tractoren van de specifieke merken
Rolly Toys X-trac traptractoren: traptractoren voor kinderen vanaf ca. 3 jaar tot 10 jaar.
Rolly Trailer en Rolly Accessoires: binnen dit deel van de collectie vallen de Rolly Toys aanhangers, voorladers en diverse andere Rolly Toys artikelen zoals hesjes, werkhandschoenen en pilonnen.
Naast de standaard artikelen proberen we ook de meest gevraagde onderdelen en stickervellen van Rolly Toys uit voorraad te leveren. Kijkt u gerust eens op de Rolly Toys pagina voor de verschillende productgroepen.
 
Informatie

Over ons
Verzending
Algemene voorwaarden
Privacy policy
Klantenservice

Contact
Retourneren
© REMIKO 2024