hit counter
   
 
Rollytoys-traptrekkers.nl winkelwagentje
Al sinds 2006 uw specialist voor Rollytoys traptrekkers met scherpe prijzen!
een Remiko webshop
onderdeel van Remiko handelsonderneming
 
 
   
   
 
Home / merk: Rolly Toys / Rollytoys Minitracs loopautos artikel: Rolly Toys 132775

Rolly Toys 132775 - Rolly Toys rollyMinitrac Lintrac (R132775)


Hoofdafbeelding 1,5plus  
Rolly Toys 132775 - Rolly Toys rollyMinitrac Lintrac (R132775). Ontdek de rollyMinitrac Lindner voor kinderen van 1,5 tot 4 jaar! Dit innovatieve voertuig combineert plezier, veiligheid en praktische kenmerken die de ontwikkeling van uw kind bevorderen. De kap kan geopend worden. Een klein opbergvak onder de moto... (volledige omschrijving bij specificaties hieronder)


Rolly Toys 132775 - Rolly Toys rollyMinitrac Lintrac (R132775)
  € 58.99 incl. BTW   € 48.75 excl. BTW:
  voorraadstatus Rolly Toys 132775:
  adviesleeftijd: 1,5plus
  levertijd: 1-3 werkdagen
Specificaties van Rolly Toys 132775 Rolly Toys rollyMinitrac Lintrac:

Ontdek de rollyMinitrac Lindner voor kinderen van 1,5 tot 4 jaar! Dit innovatieve voertuig combineert plezier, veiligheid en praktische kenmerken die de ontwikkeling van uw kind bevorderen. De kap kan geopend worden. Een klein opbergvak onder de motorkap biedt ruimte voor speelgoed of snacks voor onderweg.

De ergonomische voertuigcontour zorgt voor een comfortabele en veilige rit, terwijl de knieholte het kind extra ondersteuning geeft. De geoptimaliseerde draaicirkel dankzij de asbesturing maakt moeiteloos sturen mogelijk, wat de motoriek van uw kind verbetert. De fluisterbanden garanderen een soepele rit zowel binnen als buiten, zonder hinderlijk geluid.

Het stuur met claxon wekt de ontdekkingsgeest op en laat uw kind op speelse wijze de controle overnemen. Onze rollyMinitrac aanhangers kunnen aan de bestaande achterkoppeling worden gekoppeld. Deze loopauto bevordert de fysieke activiteit, coördinatie en verbeeldingskracht van uw kind tijdens het spelen in een veilige en leuke omgeving. Bereid je voor op onvergetelijke momenten van vreugde terwijl je kleine ontdekkingsreiziger de wereld verkent!

De Rolly Toys Lintrac Minitrac wordt geleverd in doos. Grotendeels is deze gemonteerd, op enkele kleine handelingen na, omdat deze anders te groot voor verzending is. Er wordt een gedetailleerde handleiding meegeleverd voor de laatste eindmontage en de stickers. Al met al ca. een kwartiertje werk.

- afmetingen: 61 x 41 x 30 cm
- nr fabrikant: Rolly Toys 132775
- ons artnr: Rolly Toys R132775
- EAN: 4006485132775
- categorie: speelgoed, Rolly Toys, Rolly Toys rollyMinitrac Lintrac 132775
- prijs Rolly Toys 132775: € 58.99

Graag willen we ook deze speelgoed producten onder uw aandacht brengen:


Rolly Toys 122080

Rolly Toys 132072

Rolly Toys 132089

Rolly Toys 132423

Rolly Toys 55869

171156

Terug naar alle artikelen in deze categorie: Rollytoys Minitracs loopautos


Rolly Toys is een duitse speelgoed producent welke kwalitatief degelijke artikelen levert. Rolly Toys traptrekkers zijn zo ontwikkeld dat de accessoires zoals de diverse aanhangers onderling uitwisselbaar zijn. Alle Rolly Toys traptractors zijn voorzien van standaard koppelingen zodat u niet hoeft te twijfelen of de koppeling van de tractor wel past op de aanhanger. Rolly toys heeft diverse series voor verschillende leeftijdscategorieën:
Rolly Toys Minitracs: kunststof looptrekkers voor kinderen van ca. 1,5 tot 4 jaar
Rolly Toys RollyKid traptractoren: kunststof traptractoren voor kinderen van ca. 2,5 tot 5 jaar
Rolly Toys Digger graafmachines: kunststof graafmachines voor kinderen van ca. 3 tot 5 jaar
Rolly Toys Junior traptractoren: kunststof traptractoren voor kinderen vanaf ca. 3 tot 8 jaar
Rolly Toys Farmtrac traptractoren: kunststof traptractoren voor kinderen vanaf ca. 3 tot 8 jaar gebaseerd op de echte tractoren van de specifieke merken
Rolly Toys X-trac traptractoren: traptractoren voor kinderen vanaf ca. 3 jaar tot 10 jaar.
Rolly Trailer en Rolly Accessoires: binnen dit deel van de collectie vallen de Rolly Toys aanhangers, voorladers en diverse andere Rolly Toys artikelen zoals hesjes, werkhandschoenen en pilonnen.
Naast de standaard artikelen proberen we ook de meest gevraagde onderdelen en stickervellen van Rolly Toys uit voorraad te leveren. Kijkt u gerust eens op de Rolly Toys pagina voor de verschillende productgroepen.
 
Informatie

Over ons
Verzending
Algemene voorwaarden
Privacy policy
Klantenservice

Contact
Retourneren
© REMIKO 2024