hit counter
   
 
Rollytoys-traptrekkers.nl winkelwagentje
Al sinds 2006 uw specialist voor Rollytoys traptrekkers met scherpe prijzen!
een Remiko webshop
onderdeel van Remiko handelsonderneming
 
 
   
   
 
Home / merk: Rolly Toys / Rollytoys Xtrac traptrekkers artikel: Rolly Toys 651122

Rolly Toys 651122 - Rollytoys Premium X-trac Claas Axion 960 met voorlader, handrem en versnelling (R651122)


wegens kleine onderdelen niet geschikt voor kinderen onder 3 jaar adviesleeftijd is vanaf 3 jaar  
Rolly Toys 651122 - Rollytoys Premium X-trac Claas Axion 960 met voorlader, handrem en versnelling (R651122). De Rolly Toys rollyX-Trac Premium CLAAS AXION 960 - De ideale metgezel voor kinderen van 3 tot 10 jaar! Met de rollyX-Trac Premium CLAAS AXION 960 beleven kinderen van 3 tot 10 jaar veel plezier en actie. Dit robuuste en veilige voertuig biedt een verscheidenheid aan spannende kenmerken die het tot een absoluut hoogtepunt voor jonge avonturiers maken.

Eenvoudiger kan niet: de voorlader is zeer eenvoudig te installeren en zorgt ervoor dat de kleine chauffeurs zich als echte bouwers kunnen gedragen. En als de werkzaamheden zijn afgerond, kan de frontlader net zo eenvoudig worden verwijderd.

Met de versnellingsbak met twee versnellingen kunnen jonge bestuurders de snelheid van hun rollyX-Trac Premium CLAAS AXION 960 kiezen, terwijl de stationairfunctie voor een veilige pauze zorgt. De handrem zorgt voor extra veiligheid bij het stoppen van het voertuig.

De geïntegreerde voorspatborden beschermen tegen vuil en spatwater, terwijl de in lengte en hoogte verstelbare stoel zorgt voor maximaal rijcomfort. Ook beschikt de trekker over een rolbeugel. De motorkap van de rollyX-Trac Premium CLAAS AXION 960 kan worden geopend, waardoor de kleine monteurs een kijkje onder de motorkap kunnen nemen. Een praktisch opbergvak onder de motorkap biedt ruimte voor kleine schatten en gereedschap.

De fluisterlopende banden van de rollyX-Trac Premium CLAAS AXION 960 zorgen ervoor dat de reis stil en schokvrij verloopt. De kettingspanning is instelbaar en de beschermde kettingaandrijving zorgt voor een lange levensduur.

Dankzij de geoptimaliseerde draaicirkelfunctie dankzij de asbesturing kunnen kinderen moeiteloos krappe bochten maken. Dankzij de voor- en achterkoppeling kunnen accessoires worden bevestigd en wordt de rollyX-Trac Premium CLAAS AXION 960 nog veelzijdiger. En het beste is: met de rollyX-Trac Premium CLAAS AXION 960 kunnen kinderen hun voertuig achteraf uitrusten met verschillende functies en accessoires om hun game-ervaring verder te personaliseren.

De rollyX-Trac Premium CLAAS AXION 960 is het ideale speelgoed voor kleine avonturiers die graag buiten sporten en tegelijkertijd belangrijke vaardigheden zoals coördinatie en behendigheid willen ontwikkelen. Koop nu de rollyX-Trac Premium CLAAS AXION 960 en laat uw kinderen de wereld van bouwen en rijden ontdekken!

De traptractor wordt geleverd in doos. Grotendeels is deze gemonteerd, op enkele kleine handelingen na, omdat deze anders te groot voor verzending is. Er wordt een gedetailleerde handleiding meegeleverd voor de laatste eindmontage en de stickers. Al met al ca. een kwartiertje werk.


Rolly Toys 651122 - Rollytoys Premium X-trac Claas Axion 960 met voorlader, handrem en versnelling (R651122)
  € 329.99 incl. BTW   € 272.72 excl. BTW:
  voorraadstatus Rolly Toys 651122:
  adviesleeftijd: 3plus
  levertijd: 1-3 werkdagen
Specificaties van Rolly Toys 651122 Rollytoys Premium X-trac Claas Axion 960 met voorlader, handrem en versnelling:
- afmetingen: 154 x 91 x 56,5cm
- nr fabrikant: Rolly Toys 651122
- ons artnr: Rolly Toys R651122
- EAN: 4006485651122
- categorie: speelgoed, Rolly Toys, Rollytoys Premium X-trac Claas Axion 960 with front loader, handbrake and gear 651122
- prijs Rolly Toys 651122: € 329.99

Graag willen we ook deze speelgoed producten onder uw aandacht brengen:


Rolly Toys 125043

Rolly Toys 122004

Rolly Toys 122752

Rolly Toys 122165

Rolly Toys 122219

Rolly Toys 128853

Terug naar alle artikelen in deze categorie: Rollytoys Xtrac traptrekkers


Rolly Toys is een duitse speelgoed producent welke kwalitatief degelijke artikelen levert. Rolly Toys traptrekkers zijn zo ontwikkeld dat de accessoires zoals de diverse aanhangers onderling uitwisselbaar zijn. Alle Rolly Toys traptractors zijn voorzien van standaard koppelingen zodat u niet hoeft te twijfelen of de koppeling van de tractor wel past op de aanhanger. Rolly toys heeft diverse series voor verschillende leeftijdscategorieën:
Rolly Toys Minitracs: kunststof looptrekkers voor kinderen van ca. 1,5 tot 4 jaar
Rolly Toys RollyKid traptractoren: kunststof traptractoren voor kinderen van ca. 2,5 tot 5 jaar
Rolly Toys Digger graafmachines: kunststof graafmachines voor kinderen van ca. 3 tot 5 jaar
Rolly Toys Junior traptractoren: kunststof traptractoren voor kinderen vanaf ca. 3 tot 8 jaar
Rolly Toys Farmtrac traptractoren: kunststof traptractoren voor kinderen vanaf ca. 3 tot 8 jaar gebaseerd op de echte tractoren van de specifieke merken
Rolly Toys X-trac traptractoren: traptractoren voor kinderen vanaf ca. 3 jaar tot 10 jaar.
Rolly Trailer en Rolly Accessoires: binnen dit deel van de collectie vallen de Rolly Toys aanhangers, voorladers en diverse andere Rolly Toys artikelen zoals hesjes, werkhandschoenen en pilonnen.
Naast de standaard artikelen proberen we ook de meest gevraagde onderdelen en stickervellen van Rolly Toys uit voorraad te leveren. Kijkt u gerust eens op de Rolly Toys pagina voor de verschillende productgroepen.








 
Informatie

Over ons
Verzending
Algemene voorwaarden
Privacy policy
Klantenservice

Contact
Retourneren
© REMIKO 2024