hit counter
   
 
Rollytoys-traptrekkers.nl winkelwagentje
Al sinds 2006 uw specialist voor Rollytoys traptrekkers met scherpe prijzen!
een Remiko webshop
onderdeel van Remiko handelsonderneming
 
 
   
   
 
Home / merk: RollyToys / Rollytoys Farmtrac traptrekkers artikel: RollyToys 720033

RollyToys 720033 - Rolly Toys rollyFarmtrac Premium II Valtra traptractor (R720033)


Hoofdafbeelding wegens kleine onderdelen niet geschikt voor kinderen onder 3 jaar adviesleeftijd is vanaf 3 jaar  
RollyToys 720033 - Rolly Toys rollyFarmtrac Premium II Valtra traptractor (R720033). De rollyFarmtrac Premium II Valtra van Rolly Toys is een hoogwaardige traptractor die speciaal is ontwikkeld voor kinderen van 3 tot 8 jaar. Hij heeft een in lengte en hoogte verstelbare zitting waardoor hij met het kind mee kan groeien en een optima... (volledige omschrijving bij specificaties hieronder)


RollyToys 720033 - Rolly Toys rollyFarmtrac Premium II Valtra traptractor (R720033)
  € 173.99 incl. BTW   € 143.79 excl. BTW:
  voorraadstatus RollyToys 720033:
  adviesleeftijd: 3plus
  levertijd: 1-3 werkdagen
Specificaties van RollyToys 720033 Rolly Toys rollyFarmtrac Premium II Valtra traptractor:

De rollyFarmtrac Premium II Valtra van Rolly Toys is een hoogwaardige traptractor die speciaal is ontwikkeld voor kinderen van 3 tot 8 jaar. Hij heeft een in lengte en hoogte verstelbare zitting waardoor hij met het kind mee kan groeien en een optimale zitpositie altijd gegarandeerd is. De motorkap kan worden geopend om toegang te krijgen tot het opbergvak onder de motorkap. Kleine spullen kunnen hier veilig worden opgeborgen.

De rollyFarmtrac Premium II Valtra heeft een voor- en achterkoppeling. Hierdoor kunnen aanhangers of ander landbouwwerktuig van Rolly Toys eenvoudig worden aangekoppeld. Bovendien heeft de trekker dankzij de asbesturing een geoptimaliseerde draaicirkel, wat het manoeuvreren vergemakkelijkt.

De fluisterlopende banden zorgen voor een rustige rit en minimaliseren de slijtage op verschillende ondergronden. De kettingspanning van de beveiligde kettingaandrijving is verstelbaar om optimale prestaties te garanderen. Het robuuste stuur maakt nauwkeurige bediening van de tractor mogelijk. Voor nog meer plezier kan de rollyFarmtrac Premium II Valtra achteraf worden uitgerust met diverse functionele accessoires. Zo kan de trekker bijvoorbeeld worden voorzien van een laadschop of één van onze aanhangers.

De rollyFarmtrac Premium II Deutz Valtra is een duurzame en hoogwaardige traptractor die kinderen urenlang buitenplezier biedt. Met zijn realistische ontwerp en vele functies is het het ideale speelgoed voor kleine boeren.

De Rolly Toys traptractor wordt geleverd in doos. Grotendeels is deze gemonteerd, op enkele kleine handelingen na, omdat deze anders te groot voor verzending is. Er wordt een gedetailleerde handleiding meegeleverd voor de laatste eindmontage en de stickers. Al met al ca. een kwartiertje werk.

- afmetingen: 114x64x54cm
- nr fabrikant: RollyToys 720033
- ons artnr: RollyToys R720033
- EAN: 4006485720033
- categorie: speelgoed, RollyToys, Rolly Toys rollyFarmtrac Premium II Valtra pedal tractor 720033
- prijs RollyToys 720033: € 173.99

Graag willen we ook deze speelgoed producten onder uw aandacht brengen:


Rolly Toys 409532

Rolly Toys 409280

Rolly Toys 409389

Rolly Toys 122264

Rolly Toys 123261

Rolly Toys 12286

Terug naar alle artikelen in deze categorie: Rollytoys Farmtrac traptrekkers


Rolly Toys is een duitse speelgoed producent welke kwalitatief degelijke artikelen levert. Rolly Toys traptrekkers zijn zo ontwikkeld dat de accessoires zoals de diverse aanhangers onderling uitwisselbaar zijn. Alle Rolly Toys traptractors zijn voorzien van standaard koppelingen zodat u niet hoeft te twijfelen of de koppeling van de tractor wel past op de aanhanger. Rolly toys heeft diverse series voor verschillende leeftijdscategorieën:
Rolly Toys Minitracs: kunststof looptrekkers voor kinderen van ca. 1,5 tot 4 jaar
Rolly Toys RollyKid traptractoren: kunststof traptractoren voor kinderen van ca. 2,5 tot 5 jaar
Rolly Toys Digger graafmachines: kunststof graafmachines voor kinderen van ca. 3 tot 5 jaar
Rolly Toys Junior traptractoren: kunststof traptractoren voor kinderen vanaf ca. 3 tot 8 jaar
Rolly Toys Farmtrac traptractoren: kunststof traptractoren voor kinderen vanaf ca. 3 tot 8 jaar gebaseerd op de echte tractoren van de specifieke merken
Rolly Toys X-trac traptractoren: traptractoren voor kinderen vanaf ca. 3 jaar tot 10 jaar.
Rolly Trailer en Rolly Accessoires: binnen dit deel van de collectie vallen de Rolly Toys aanhangers, voorladers en diverse andere Rolly Toys artikelen zoals hesjes, werkhandschoenen en pilonnen.
Naast de standaard artikelen proberen we ook de meest gevraagde onderdelen en stickervellen van Rolly Toys uit voorraad te leveren. Kijkt u gerust eens op de Rolly Toys pagina voor de verschillende productgroepen.
 
Informatie

Over ons
Verzending
Algemene voorwaarden
Privacy policy
Klantenservice

Contact
Retourneren
© REMIKO 2024